Nasza oferta smaków jest bogata. Na ten moment mamy około 150 przepisów. Oprócz naszych gelato classic, które znajdziecie u nas codziennie, zaskoczymy Was ciągłą rotacją smaków. Przychodząc do nas nawet kilka razy w ciągu dnia zawsze spotkacie nowe, świeże smaki.
Oczywiście, każdy znajdzie coś dla siebie od tradycji po gelato gourmet (ser gorgonzola, pomidor, dynia itd.) ; od słodkości po typowe wytrawne lody; od lekkich wegańskich smaków(deserowa czekolada, owocowe), po typowo kremowe, mleczne gusta; od tych +18 (z piwa, wina) po te pełne witamin (ze szpinaku, marchwi, owoców). Przyjdź, spróbuj i pokochaj prawdziwe włoskie gelato.

 

Dlaczego
GELATO
są lepsze
od lodów?

Odpowiemy w liczbach...

- 0 °

to temperatura podania Gelato co daje im bogaty i intensywny smak – lody są mrożone do -20°.

0 x

niższa zawartość tłuszczów. Gelato zawierają 4-8% tłuszczu podczas gdy w lodach znajduje się go 10-18%.

25 %

to maksymalna zawartość powietrza w GELATO –  dlatego mają gęstszą, kremową konsystencje. Lody to w 50-60% powietrze. 

0 %

świeżych, naturalnych składników,
bez konserwantów.